Me rastin e festës kombëtare të mësuesit, Medreseja e Elbasanit organizoi një program festiv, ku i pranishëm ishte edhe nënkryetari Gazmend  Aga si dhe përfaqësues të tjerë të Komunitetit Mysliman.

Në fjalën e tij z. Aga foli mbi rolin e mësuesit në shoqërinë shqiptare dhe në fenë Islame. “Mësuesit janë personat më të rëndësishëm dhe më të dashur për ne, pasi janë ata të cilët farkëtojnë të ardhmen e shoqërisë dhe kombit”, tha ndër të tjera z. Aga.

elbasan (2)elbasan (1)  elbasan (3) 1911101_715136091864643_254231396_o