KMSH seminar në Universitetin e Zyrihut

 “Toleranca dhe mirëkuptimi ndërfetar në Islam dhe historiku i saj në trojet shqiptare” Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i kryesuar nga kancelari z. Ali Zaimi dhe i përbërë nga drejtori i Kulturës në KMSH z. Genti Kruja dhe drejtori i Financës z. Ylli Cikalleshi, zhvilluan një vizitë zyrtare…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë