Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve të Xhamisë së Madhe të Tiranës

Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve të Xhamisë së Madhe të Tiranës

Në sheshin e Namazgjasë, është zhvilluar sot paradite ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e Xhamisë së Madhe të Tiranës. Ceremonia e organizuar nga Komuniteti Mysliman, mblodhi kryeministrin Sali Berisha, kryebashkiakun Lulzim Basha, krerët e komuniteteve fetare, përfaqësues të bashkësive islame të Kosovës dhe Maqedonisë, zyrtarë ndërkombëtarë dhe përfaqësues…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë