Kryepeshkopi i Kishës Ortodokse Autoqefale të Shqipërisë, viziton KMSH-në

Kryepeshkopi i Kishës Ortodokse Autoqefale të Shqipërisë, viziton KMSH-në

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një vizitë në selinë e institucionit, Kryepeshkopin e Kishës Ortodokse Autoqefale të Shqipërisë, z. Anastas Janullatos. Temë e bashkëbisedimit ndërmjet tyre ishte angazhimi i vazhdueshëm ndërmjet komuniteteve fetare të Shqipërisë që gjuhës konfliktuale dhe situatave armiqësore në të cilat…

Read more

Atmosfera e Ramazanit në Tiranë

Atmosfera e Ramazanit në Tiranë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka marrë të gjitha masat e nevojshme që muaji i Ramazanit të pritet dhe përjetohet ndryshe nga vitet e kaluara, duke krijuar një atmosferë të veçantë gjithëpërfshirëse dhe madhështore. Me fillimin e këtij muaji të bekuar xhamitë e Tiranës janë lyer dhe zbukuruar, ndërsa në shumë…

Read more