Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa, zhvilloi ditën e djeshme takimin e radhës me krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë, takim ky i organizuar nën kujdesin e Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu. Në fjalën hapëse të këtij takimi,…

Read more

Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Gjatë qëndrimit disa ditor në Bosnje-Hercegovinë, ku mori pjesë në aktivitetin me titull: “Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë”, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i shoqëruar nga Myftiu i Tiranës, z. Lauren Luli dhe drejtori i Vakf-Investimeve, z. Edison Hoti, vizituan Bashkësinë Fetare Islame…

Read more

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një vizitë kortezie në selinë e institucionit, z. Delanyo Adadevoh, Kryetar i Forumit Afrikan për Religjionin dhe Qeverisjen, i shoqëruar ky i fundit nga z. Ylli Doçi, Drejtori Ekzekutiv i ILF (International Leadership Foundation) për Europën. Bashkëbisedimi ndërmjet palëve…

Read more