Xhumaja e solidaritetit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e ka ndjekur me vëmendje situatën e vështirë të shkaktuar nga reshjet e mëdha të shiut dhe përmbytjet që ndodhën pak ditë më parë në vendin tonë, si dhe gjendjen e rënduar për banorët e këtyre zonave, të cilët po përballen me mungesat e përditshme në…

Read more

Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan ka zhvilluar marshimin e paqes. Nën moton “Jo indiferentizmit, Po Solidaritetit” aktivitetit iu bashkuan qytetar, përfaqësues të komuniteteve fetare, shoqërisë civile dhe institucioneve lokale. Qëllimi i këtij marshimi ishte promovimi i paqes dhe bashkëjetesën midis komuniteteve fetare në Shqipëri si dhe grumbullimi i fondeve…

Read more