Fillon punimet Konferenca dhe Panairi për shërbimet e Haxhit dhe të Umres në Xhide të Arabisë Saudite

Fillon punimet Konferenca dhe Panairi për shërbimet e Haxhit dhe të Umres në Xhide të Arabisë Saudite

Me ftesë të ministrit të haxhit dhe umres, Dr. Tevfik Rabiah, në këtë konferencë marrin pjesë ministra, kryetarë bashkësish islame si dhe përgjegjës të zyrave të haxhit nga më shumë se 80 shtete të botës, përmendim këtu edhe Kryetarin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu dhe Myftiun e…

Read more