Myftinia Tiranë shtron iftarin tradicional

Myftinia Tiranë shtron iftarin tradicional

Myftinia Tiranë në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, organizoi më 25 korrik 2014, një iftar ku morën pjesë figura të shquara të jetës fetare, politike, kulturore e shoqërore, si dhe besimtarë të shumtë të kryeqytetit. Në këtë iftar nderuan me pjesëmarrjen e tyre Kryetari i Komunitetit Mysliman të…

Read more

Ambasadori Arvizu shtron iftar   

Ambasadori Arvizu shtron iftar  

Ambasadori Amerikan në Tiranë z. Alexandër A. Arvizu shtroi darkën e Iftarit të Ambasadës Amerikane në Tiranë, në respekt të muaji të bekuar të Ramazanit. I pranishëm në këtë iftar ishte Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender Bruçaj, Kreu i Kryegjyshatës Botërore Edmond Brahimaj, Ministri i Mirëqenies Sociale dhe…

Read more

KMSH organizon iftare në mbarë vendin

KMSH organizon iftare në mbarë vendin

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka gjallëruar edhe këtë vit muajin e Ramazanit me shtrimin e iftareve çdo natë, në Tiranë dhe në rrethe, në respekt të sakrificës, dashurisë dhe dëshirës për të ndarë gëzimin e përbashkët në sofrën e iftarit. Çdo natë Komuniteti Mysliman, në bashkëpunim me fondacione, shoqata, donatorë…

Read more