Zhvillohen mbledhjet e sesionit të 23-të të Këshillit të Lartë për Çështje të Jurisprudencës Islame të Ligës Botërore Islame

Zhvillohen mbledhjet e sesionit të 23-të të Këshillit të Lartë për Çështje të Jurisprudencës Islame të Ligës Botërore Islame

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Rijad, kryeqytetin e Mbretërisë së Arabisë Saudite, ku mori pjesë në mbledhjet e sesionit të 23-të të Këshillit të Lartë për Çështje të Jurisprudencës Islame të Ligës Botërore Islame – RABITA, të cilat u zhvilluan ndërmjet datave 20-22 prill…

Read more

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame në Bosnje-Hercegovinë dhe KMSH-së

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame në Bosnje-Hercegovinë dhe KMSH-së

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame (Muslim World League) në Bosnje-Hercegovinë dhe Kryesisë së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për të mbështetur dhe ndihmuar KMSH-në në aktivitetin institucional të tij në vazhdim. Marrëveshja u nënshkrua ndërmjet Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Haxhi Bujar Spahiu…

Read more

Kreu i KMSH-së zgjidhet si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame

Kreu i KMSH-së zgjidhet si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skënder Bruçaj, është përzgjedhur për një mandat pesëvjeçar si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame (Rabita). Ky këshill përbëhet nga liderët e komuniteteve botërore fetare dhe mblidhet në periudha të caktuara kohore për të diskutuar dhe vendosur strategjitë dhe…

Read more