Tur vizitash në medresetë e vendit

Tur vizitash në medresetë e vendit

Nënkryetarët e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe drejtori i Arsimit në KMSH kanë zhvilluar një tur vizitash në medresetë e vendit me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor. Gjatë këtyre vizitave ata zhvilluan një sërë takimesh me drejtuesit e medreseve, stafin pedagogjik dhe nxënësit duke ju uruar një…

Read more

Medresetë, program orientimi për klasat e 10-ta

Medresetë, program orientimi për klasat e 10-ta

Medreseja e Tiranës “H. Mahmud Dashi”, Medreseja e Kavajës “Hafiz Ali Korça”, Medreseja e Kavajës (vajza), Medreseja e Elbasanit, “Liria”, Medreseja e Beratit “Vexhi Buharaja”, dhe Medreseja e Korçës “Abdullah Zemblaku” kanë filluar përgatitjet për vitin e ri shkollor 2016-2017. Medresetë kanë zhvilluar programin një javor të orientimit për klasat…

Read more