Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan ka zhvilluar marshimin e paqes. Nën moton “Jo indiferentizmit, Po Solidaritetit” aktivitetit iu bashkuan qytetar, përfaqësues të komuniteteve fetare, shoqërisë civile dhe institucioneve lokale. Qëllimi i këtij marshimi ishte promovimi i paqes dhe bashkëjetesën midis komuniteteve fetare në Shqipëri si dhe grumbullimi i fondeve…

Read more

Elbasan, marshim për paqen

Elbasan, marshim për paqen

Sot (9 janar 2014) në qytetin e Elbasanit u zhvillua një marshim për paqen i organizuar nga komunitetet fetare dhe drejtuesit më të lartë të këtij qarku. Në këtë marshim i cili mbante moton “Bashkëpunimi, themel dhe udhë për paqen” merrnin pjesë drejtuesit më të lartë fetarë si Agim Duka…

Read more