Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame në Bosnje-Hercegovinë dhe KMSH-së

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame në Bosnje-Hercegovinë dhe KMSH-së

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Zyrës Rajonale të Ligës së Botës Islame (Muslim World League) në Bosnje-Hercegovinë dhe Kryesisë së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për të mbështetur dhe ndihmuar KMSH-në në aktivitetin institucional të tij në vazhdim. Marrëveshja u nënshkrua ndërmjet Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Haxhi Bujar Spahiu…

Read more