Simpozium, “Liria e besimit dhe dialogu ndërfetar në Shqipëri”

Simpozium, “Liria e besimit dhe dialogu ndërfetar në Shqipëri”

Në kuadër të 25 vjetorit të lirisë së besimit në vendin tonë, Departamenti i Shkencave Islame në Universitetin Bedër, në bashkëpunim me Seminarin Ndërdioqezian, Shkodër dhe Akademinë Teologjike Orthodhokse, Durrës, organizuan simpoziumin e parë ndërfetar mes tre shkollave teologjike, myslimane, ortodokse dhe katolike, me temë: “Liria e besimit dhe dialogu…

Read more

Krujë, liria e besimit

Krujë, liria e besimit

Aktivitet përkujtues, në kuadër të 25 vjetori të lirisë së besimit ka organizuar edhe Myftinia Krujë. Në këtë aktivitet morën pjesë Nënkryetari i KMSH-së, Bujar Spahiu, Drejtori i Kulturës, Genti Kruja, Myftiu i Krujës, Ledian Cikalleshi, Nënkryetari i Bashkisë Krujë, z. Rrahman Rraja, Drejtori i Kabinetit në Bashkinë Krujë, z.…

Read more