Aktivitet përkujtues, në kuadër të 25 vjetori të lirisë së besimit ka organizuar edhe Myftinia Krujë. Në këtë aktivitet morën pjesë Nënkryetari i KMSH-së, Bujar Spahiu, Drejtori i Kulturës, Genti Kruja, Myftiu i Krujës, Ledian Cikalleshi, Nënkryetari i Bashkisë Krujë, z. Rrahman Rraja, Drejtori i Kabinetit në Bashkinë Krujë, z. Florind Çerhozi, intelektualë, hoxhallarë dhe besimtarë të rrethit.

26 Nëntor 2015

 Kruje (1) Kruje (2) Kruje (3)