Konferencë, parandalimi i ekstremizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe qytetare

Konferencë, parandalimi i ekstremizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe qytetare

Në kuadër të projektit “Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe angazhimin qytetar”, u zhvillua sot (28.07.2016) në ambientet e Tirana International Hotel konferenca me po të njëjtën temë me imamë të rretheve: Kavajë, Elbasan, Pogradec dhe Librazhd. Ky projekt mbështetet financiarisht nga Ambasada e…

Read more

“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

Artistë, intelektualë dhe gazetarë të shumtë ishin pjesë e tryezës së rrumbullakët të zhvilluar nga Universiteti Bedër, në kuadër të nismës globale universitare kundër ekstremizmit të dhunshëm, “P2P: Challenging Extremism”, nismë kjo e iniciuar nga Shtëpia e Bardhë dhe Departamenti Amerikan i Shtetit. “Kontributi i artistëve dhe intelektualëve në promovimin…

Read more