Takim pune në Kukës   

Takim pune në Kukës  

Në ambientet e qendrës kulturore të Myftinisë Kukës u zhvillua një takim pune me imamët e rretheve Kukës, Has dhe Tropojë. Në këtë takim morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i Burimeve Njerëzore, z. Dorian Demetja dhe drejtori i Rinisë dhe i Marrëdhënieve me xhematin, z. Armand…

Read more

Kukës, forum mbi forcimin e rolit të imamëve

Kukës, forum mbi forcimin e rolit të imamëve

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Institutin për Demokraci dhe Ndërmjetësim zhvilluan në Kukës forumin e diskutimit: “Forcimi i rolit të imamëve përballë sfidave bashkëkohore”, me imamët e myftinisë së Kukësit dhe Dibrës. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Ali Zaimi, i pranishëm në këtë aktivitet u shpreh se…

Read more