Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa, zhvilloi ditën e djeshme takimin e radhës me krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë, takim ky i organizuar nën kujdesin e Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu. Në fjalën hapëse të këtij takimi,…

Read more

Zhvillohet konferenca ndërfetare në Shkodër, me temë: “Hapat drejt dialogut dhe harmonisë ndërfetare”

Zhvillohet konferenca ndërfetare në Shkodër, me temë: “Hapat drejt dialogut dhe harmonisë ndërfetare”

Zhvillohet konferenca ndërfetare në Shkodër, me temë: “Hapat drejt dialogut dhe harmonisë ndërfetare” Në ceremoninë e hapjes ishin të pranishëm: Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë e njëkohësisht Kryetar i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë për këtë vit, H. Bujar Spahiu, Ambasadori i Ambasadës Hollandeze në Shqipëri, z. Reinout Vos, Presidenti…

Read more

Ministri i jashtëm i vatikanit mons. Gallagher viziton KNFSH-në

Ministri i jashtëm i vatikanit mons. Gallagher viziton KNFSH-në

Sekretari i Shtetit të Vatikanit për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizmat Ndërkombëtare Mons. Paul Richard Gallagher, gjatë vizitës së djeshme në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi gjithashtu një takim me Bordin e Presidencës së Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë, mbajtur në selinë e institucionit. Pjesë e këtij takimi ishin të pestë…

Read more

Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit

Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në bashkëpunim me Qendrën CVE zhvilloi Forumin Ndërfetar, me temë: “Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit”. Në këtë forum morën pjesë liderët fetarë të pesë komuniteteve në vend, ndër to edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu,…

Read more