Inaugurohet Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë

Inaugurohet Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë

Është inauguruar Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Bujar Spahiu, i pranishëm në ceremoninë e inaugurimit falënderoi donatorët për ndërtimin e kësaj vepre të bukur. “Kam kënaqësinë të jem në këtë inaugurim të kësaj xhamie. Shpreh nderin dhe mirënjohjen për familjen nga Kuvajti dhe shoqatën…

Read more