Kryetari Spahiu pret në një darkë zyrtare Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame në vendin tonë

Kryetari Spahiu pret në një darkë zyrtare Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame në vendin tonë

Në nderim të vizitës së Sekretarit të Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame në vendin tonë, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mbrëmjen e djeshme shtroi një darkë me personalitete të ndryshme në ambientet e Tirana International Hotel. Pjesë e kësaj darke…

Read more

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame takon krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa, zhvilloi ditën e djeshme takimin e radhës me krerët e komuniteteve fetare të vendit tonë, takim ky i organizuar nën kujdesin e Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu. Në fjalën hapëse të këtij takimi,…

Read more

Zhvillohet ceremonia përmbyllëse e Konkursit Rajonal të Memorizimit të Kuranit Fisnik

Zhvillohet ceremonia përmbyllëse e Konkursit Rajonal të Memorizimit të Kuranit Fisnik

U zhvillua sot në ambientet e “Tirana International Hotel”, ceremonia përmbyllëse e Konkursit Rajonal të Memorizimit të Kuranit Fisnik për vendet e Ballkanit, konkurs ky i organizuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Çështjeve Fetare të Arabisë Saudite. Në ceremoninë e mbylljes, ishin të pranishëm: Kryetari…

Read more

100-vjet KMSH, zhvillohet pritja e rastit në ambientet e Tirana International Hotel

100-vjet KMSH, zhvillohet pritja e rastit në ambientet e Tirana International Hotel

Me rastin e 100-vjetorit të themelimit të institucionit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, zhvilloi ditën e djeshme pritjen e rastit në ambientet e “Tirana International Hotel”. Në këtë recepsion, morën pjesë: Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Bajram Begaj, krerët e komuniteteve të tjera fetare të vendit tonë, përfaqësuesit e trupës…

Read more

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtron iftarin e parë të këtij Ramazani

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtron iftarin e parë të këtij Ramazani

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtron iftarin e parë të këtij Ramazani Ditën e djeshme, në ambientet e “Tirana International Hotel”, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, shtroi iftarin e parë, iftar në të cilin morën pjesë besimtarë të shumtë, myftij, imamë, personalitete publike, ambasadorë, gazetarë, politikanë, zyrtarë qëndror, lokal etj, veçojmë këtu…

Read more

Zhvillohet konferenca për vlerësimin e impaktit të projekteve: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”

Zhvillohet konferenca për vlerësimin e impaktit të projekteve: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”

Zhvillohet konferenca për vlerësimin e impaktit të projekteve: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”, projekte këto të zhvilluara ndër vite me mbështetjen financiare të Ambasadës së SHBA-ve në Tiranë dhe të implementuara nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë. Në ceremoninë hapëse të kësaj konference, e cila…

Read more

Lançohet faza e 3-të e projektit: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”

Lançohet faza e 3-të e projektit: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Tiranë, zhvilluan sot konferencën hapëse të fazës së tretë të projektit: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”. Ky projekt, mbështetet financiarisht nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë dhe konsiston në zhvillimin e një sërë aktivitetesh…

Read more

Kreytari i KMSH-së merr pjesë në aktivitetin e ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit

Kreytari i KMSH-së merr pjesë në aktivitetin e ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit

Në kuadër të ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në aktivitetin e organizuar me këtë rast nga Ambasada e Kuvajtit në ambientet e “Hotel Tirana”. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm gjithashtu edhe Ambasadori i…

Read more

Përfundon trajnimi mbi mirëdrejtimin dhe marketingun për zhvillimin e vakëfeve

Përfundon trajnimi mbi mirëdrejtimin dhe marketingun për zhvillimin e vakëfeve

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në seancën përmbyllëse të trajnimit 3 ditor, me temë: “Mirëdrejtimi dhe Marketingu për Zhvillimin e Vakëfeve”. Ky trajnim, në të cilin morën pjesë një numër i konsiderueshëm myftinjsh, imamësh dhe administratorësh nga vendi ynë, Kosova dhe Mali i Zi,…

Read more