Vizitë pune në Bashkësinë Islame të Kosovës

Vizitë pune në Bashkësinë Islame të Kosovës

Një delegacion i Komuniteti Mysliman të Shqipërisë, i kryesuar nga nënkryetari i KMSH-së, Ali Zaimi, kancelari, Ylli Cikalleshi dhe kryevaizi Lauren Luli zhvilluan një vizitë pune në Bashkësinë Islame të Republikës së Kosovës. Gjatë kësaj vizite u diskutua projekti për botimin e Ilmihalit të përbashkët mes Komunitetit Mysliman të Shqipërisë,…

Read more