Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, sqaron opinion publik se dokumenti që qarkullon në media dhe në rrjetet sociale, është i falsifikuar.

Ky dokument i cili pretendon se Komuniteti Mysliman kërkon hetimin e personave të caktuar, nuk është i vërtetë dhe dallohet qartazi që është i falsifikuar dhe nuk ka dalë nga institucioni i Komunitetit Mysliman.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë

12800205_1011539265585557_33885737225136538_n