SQARIM PËR OPINIONIN PUBLIK

SQARIM PËR OPINIONIN PUBLIK

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, sqaron opinion publik se dokumenti që qarkullon në media dhe në rrjetet sociale, është i falsifikuar. Ky dokument i cili pretendon se Komuniteti Mysliman kërkon hetimin e personave të caktuar, nuk është i vërtetë dhe dallohet qartazi që është i falsifikuar dhe nuk ka dalë nga…

Read more