ZK1A5940

Kryetari i KMSH-së H. Skender Bruçaj priti një delegacion nga shteti i Kuvajtit të kryesuar nga biznesmeni z. Mohammad Al-Faresi.

Gjatë këtij takimi kreu i Komunitetit Mysliman z. Bruçaj e njohu delegacionin me punën dhe ecuritë e fundit të institucionit të KMSH-së, veçanërisht me përgatitjet për Muajin e Bekuar të Ramazanit.

Delegacioni shprehu kënaqësitë për punën dhe arritjet e deritanishme të Komunitetit Mysliman në dobi të Islamit në Shqipëri.

Ata shprehën gjithashtu mbështetjen e tyre për projekte të ndryshme lidhur me Ramazanin, duke treguar edhe një herë gatishmërinë për të qenë sa më pranë vëllezërve myslimanë shqiptarë.

13 maj 2016

ZK1A5921 ZK1A5924 ZK1A5926

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë