Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadoren e Spanjës Znj. Silvia Josefina Cortes Martin.

Ambasadorja Martin vlerësoi harmoninë dhe bashkëpunimin mes komuniteteve të ndryshëm fetare në vend, si një vlerë e rrallë e shqiptarëve. Ndërsa Kryetari Bruçaj nga ana e tij e njohu znj. Martin  më strukturat e KMSH-së në qendër dhe në rrethe.

8 Tetor 2014

ambasadorja spanjes (1) ambasadorja spanjes (2)