ZK1A00044Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj priti në një takim ambasadoren e Delegacionit Europian në Tiranë, znj. Romana Vlahutin.

Në takim u diskutua mbi bashkëpunimin mbi promovimin e vlerave të përbashkëta, ruajtjen e traditës mbi harmoninë mes feve, largimi nga keqinterpretimet e fesë dhe përhapja e vlerave të saj, si dhe promovimi i imazhit të Shqipërisë.

16 Janar 2015

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë