Komuniteti Mysliman i Shqipërisë vazhdon shpërndarjen e ndihmave për familjet familjeve në nevojë.

Drejtori i Thirrjes në Islam në KMSH, Elvis Naçi, Drejtori i Çështjeve Sociale, Edvin Kuçi, si dhe zv/myftiu i Tiranës, Bilal Teqja ishin dje në Kërrabë, ku kanë dhuruar lojëra të ndryshme në tre kopshte të kësaj zonë si dhe soba për ngrohje për shkollën e Kërrabës.

Gjatë kësaj këtij aktiviteti ata vizituat edhe familjet e varfra të kësaj zone, ku dhe kanë premtuar se ndihmat do të vazhdojnë.

IMG-20151106-WA0003 IMG-20151106-WA0006 IMG-20151106-WA0007 IMG-20151106-WA0009 IMG-20151106-WA0011 IMG-20151106-WA0014 IMG-20151106-WA0015 IMG-20151106-WA0016