ATOMET FLASIN

ATOMET FLASIN

Në kuadër të disa paketa botimesh të KMSH-së, Drejtoria e Kulturës në bashkëpunim me gazetën “Drita Islame”, organ i KMSH-së, sjell përpara lexuesit shqiptar, një përpilim artikujsh dhe pjesëza nga autorë të famshëm si Hekimoglu Ismail, Huseyn Korkmaz, etj., artikuj këto të botuar prej vitesh në gazetën “Drita Islame” në…

Read more

DYZET HADITHE MBI MORALIN

DYZET HADITHE MBI MORALIN

Në fenë Islame besimi dhe morali janë të pandashëm nga njëri tjetri. Besimtari, ndërsa përmbush përgjegjësitë e tij me vetëdijen se po vëzhgohet dhe po mbikëqyret në çdo moment nga Krijuesi Fuqiplotë dhe i Gjithëdijshëm, bën kujdes që punët e tij të jenë brenda normave morale, me qëllim që të…

Read more

DITËT DHE NETËT E MIRA NË ISLAM

DITËT DHE NETËT E MIRA NË ISLAM

Në kushtet e zakonshme, mes kohëve të ndryshme nuk ka ndonjë dallim dhe përparësi. Ndërkaq, disa ditë dhe net kanë fituar veçanti dhe vlerë ngaqë janë bërë skenë e disa ngjarjeve me rëndësi. Megjithëse këto ditë dhe net mbështeten në pretekste të ndryshme, janë kohë dhe raste shumë me vlerë…

Read more

KMSH promovon librin “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

KMSH promovon librin “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

KMSH promovon librin “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar” Posted on 03/10/2013By Drita IslameKryetitujt, Vendi Edit This Post Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi paraditen e sotme (3 Tetor 2013), promovimin e librit të konferencës shkencore mbarëshqiptare, zhvilluar me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së pavarësisë më…

Read more