Kryetari Spahiu ligjëron në konferencën ndërkombëtare: “Komunikim dhe Integrim”

Kryetari Spahiu ligjëron në konferencën ndërkombëtare: “Komunikim dhe Integrim”

Kryetari i Komunitetit Mysliman, H. Bujar Spahiu, mbajti një fjalë në konferencën ndërkombëtare që po zhvillohet në Mekë të Arabisë Saudite. Kryetari Spahiu zhvilloi gjithashtu edhe shumë takime me personalitete nga 85 vende të ndryshme të botës, pjesëmarrës në konferencë. Më poshtë fjala e z. Spahiu: Paqja, bekimi dhe mëshira…

Read more

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Mekë/Arabia Saudite, ku po merr pjesë në konferenën ndërkombëtare me temë “Komunikim dhe Integrim”. Kryetari Spahiu ndodhet në këtë konferencë me ftesë të posaçme të Shkëlqesisë së Tij, Abdul-Latif bin Abdul-Aziz Al Shejkh, Ministër për Çështjet Fetare në mbretërinë…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë, z. Peter Zingraf. Gjatë bashkëbisedimit, kryetari Spahiu i shprehu atij vlerësim për bashkëpunimin e frytshëm që ka karakterizuar marrëdhënien ndërmejt dy institucioneve gjatë kohës së ushtrimit të detyrës në vendin tonë, si…

Read more

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, diplomon brezin e dytë të studentëve

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, diplomon brezin e dytë të studentëve

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, organ i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi sot, në ambientet e Kolegjit Universitar “Bedër”, ceremoninë e diplomimit të studentëve të programit 1 vjeçar për formim të përgjithshëm fetar. Ky trajnim synoi t’u ofronte studentëve njohuritë bazë fetare në lëndët Kuran, Hadith, Tefsir, Fikh,…

Read more

Mijëra besimtarë myslimanë mbushën sot sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe të gjithë sheshet kryesore të qyteteve dhe xhamitë e vendit për faljen e Kurban Bajramit

Mijëra besimtarë myslimanë mbushën sot sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe të gjithë sheshet kryesore të qyteteve dhe xhamitë e vendit për faljen e Kurban Bajramit

Programi i Kurban Bajramit filloi që në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme në sheshin “Skëndërbej”, Tiranë, me lexim Kurani nga imami i xhamisë “Et’hem Bej”, z. Elton Karaj. Ceremonia vijoi më tej me fjalën përshëndetëse të Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i…

Read more