Udhëheqësit shpirtërorë, burim shprese dhe harmonie për njerëzit në kohë krizash

Udhëheqësit shpirtërorë, burim shprese dhe harmonie për njerëzit në kohë krizash

Federata e Paqes Universale me qendër në Shqipëri, zhvilloi konferencën virtuale me temë: “Udhëheqësit shpirtërorë, burim shprese dhe harmonie për njerëzit në kohë krizash”. E zhvilluar nëpërmjet platformës online “zoom”, kjo konferencë mblodhi sëbashku personalitete të ndryshëm dhe përfaqësues nga të gjitha komunitetet fetare të vendit tonë, veçojmë këtu Kryetarin…

Read more

Zhvillohet panairi i bamirësisë

Zhvillohet panairi i bamirësisë

Ditën e sotme, në Shëtitoren “Murat Toptani” u hap panairi i bamirësisë “Kënaqësia e Zotit është e fshehur në kënaqësinë e të varfërve dhe nevojtarëve”, organizim i Zyrës së Gruas pranë Komuniteti Mysliman të Shqipërisë në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë. Panairi u organizua në kuadër të aktiviteteve të Komunitetit Mysliman…

Read more

Kreu i KMSH-së pret në takim përfaqësuesit e tarikateve

Kreu i KMSH-së pret në takim përfaqësuesit e tarikateve

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti sot në selinë e institucionit, përfaqësuesit zyrtar të Tarikatit Rifai, Sheh Qemaludin Reka dhe të Tarikatit Kadiri, Sheh Bujar Horasani. Gjatë bashkëbisedimit përfaqësuesit e këtyre tarikateve që njihen zyrtarisht nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, u përqendruan në çështjet e përgjithshme…

Read more

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, dhe Këshillin Botëror të Komuniteteve Myslimane, zhvilluan sot Konferencën e Tretë Ndërkombëtare në Studimet Islame, me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”. Kjo konferencë mblodhi së bashku mbi 20 akademikë dhe studiues,…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë