IMG-20160212-WA0001Në kuadër të programit të hytbeve në xhamitë e qyteteve të ndryshme, nënkryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, ishte në xhaminë e Et’hem Beut, Drejtori i Burimeve Njerëzore Dorian Demetja në xhaminë e Ali Demit dhe kryevaizi Lauren Luli në qytetin e Peqinit.

Në këto hytbe u dhanë mesazhe të ndryshme për përsosjen shpirtërore dhe morale të besimtarit si dhe për nevojën që ka njeriu t’i mbështetet të Madhit Zot gjatë gjithë jetës, në të gjitha punët e dynjasë dhe të Ahiretit.

12  shkurt 2016