Vazhdon programi i hytbeve

Vazhdon programi i hytbeve

Në kuadër të programit të hytbeve në xhamitë e qyteteve të ndryshme, nënkryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, ishte në xhaminë e Et’hem Beut, Drejtori i Burimeve Njerëzore Dorian Demetja në xhaminë e Ali Demit dhe kryevaizi Lauren Luli në qytetin e Peqinit. Në këto hytbe u dhanë mesazhe të…

Read more