Programi i hytbeve në Vlorë   

Programi i hytbeve në Vlorë  

Programi i hytbeve është ndalur këtë të premte në Xhaminë e Plumbit në Vlorë. Në hytben e Xhumasë nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu, foli mbi lindjen e Profetit Muhamed a.s. dhe rëndësinë e mesazhit të tij. “Ardhja e tij ishte lindje për njerëzimin në tërësi, për jetën, besimin,…

Read more