Përfundon trajnimi mbi mirëdrejtimin dhe marketingun për zhvillimin e vakëfeve

Përfundon trajnimi mbi mirëdrejtimin dhe marketingun për zhvillimin e vakëfeve

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në seancën përmbyllëse të trajnimit 3 ditor, me temë: “Mirëdrejtimi dhe Marketingu për Zhvillimin e Vakëfeve”. Ky trajnim, në të cilin morën pjesë një numër i konsiderueshëm myftinjsh, imamësh dhe administratorësh nga vendi ynë, Kosova dhe Mali i Zi,…

Read more