Kryetari i KMSH-së Skender Bruçaj uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Kryetari i KMSH-së Skender Bruçaj uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Të nderuar besimtarë myslimanë shqiptarë kudo që ndodheni, në Shqipëri, në trevat shqiptare, anembanë botës. Më lejoni që në emër të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, por edhe në emrin tim personal, t’ju përshëndes me paqen dhe sigurinë që vjen prej Krijuesit…

Read more