Kryetari Bruçaj pret kryetarin e Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës   

Kryetari Bruçaj pret kryetarin e Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës  

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë priti në një takim një kryetarin e Bashkësisë Islame për Preshevën, Medvegjën dhe Bujanocin, z. Nexhmedin Saqipi. Gjatë takimit kryetari i Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës bëri një prezantim të gjendjes aktuale veçanërisht të besimtarëve dhe shqiptarëve të Luginës. Më tej ai u…

Read more