In memorien: “Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”

In memorien: “Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”

Në kuadër të 50 vjetorit të revoltës së Spaçit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Kolegji Universitar “Bedër” zhvilluan aktivitetin përkujtimor me titull: “In memorien: Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”. Ky program u çel me leximin e disa ajeteve Kuranore nga hafizi Enes Hyka. Për të vijuar…

Read more

50 Vjetori i Revoltës së Spaçit

50 Vjetori i Revoltës së Spaçit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në cilësinë e “Presidentit të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë” në ceremoninë e përkujtimit të 50-të vjetorit të revoltës së të burgosurve të burgut famëkeq të Spaçit. Në këtë ceremoni, e cila u zhvillua në ish-kampin e burgut të Spaçit,…

Read more