Dr. Selman Aude viziton KMSH-në

Dr. Selman Aude viziton KMSH-në

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender Bruçaj,  priti në një takim studiuesin e njohur Dr. Selman Aude, si dhe Dr. Abdulwehab Tariri, profesor hadithi. Kryetari Bruçaj pasi i uroi mirëseadhjen, i njohu mysafirët me strukturën dhe funksionimin e Komunitetit Mysliman. Në takim u bisedua mbi rëndësinë e të parit…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë