Universiteti “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Selim Muçën

Universiteti “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Selim Muçën

Universiteti Bedër zhvilloi ceremoninë e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për z. H. Selim MUÇA, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë përgjatë viteve 2004 – 2014, sot Kryetar Nderi i KMSH-së. Ky aktivitet mboldhi sëbashku përfaqësues të komuniteteve fetare nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, përfaqësues të trupit diplomatik me…

Read more