Zhvillohet konferenca e tretë: “Roli i imamëve në shoqërinë moderne”

Zhvillohet konferenca e tretë: “Roli i imamëve në shoqërinë moderne”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi konferencën e tretë me temë “Roli i imamëve në shoqërinë moderne”. Konferenca mblodhi së bashku akademikë, teologë, studiues dhe ekspertë të fushave të ndryshme nga Shqipëria, Gjermania, Jordania, Zvicra, etj., të cilët ndanë me të pranishmit eksperienca dhe përfundime kërkimore. Konferenca u hap me këndimin…

Read more