Konferencë, parandalimi i ekstremizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe qytetare

Konferencë, parandalimi i ekstremizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe qytetare

Në kuadër të projektit “Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit duke promovuar vlerat demokratike dhe angazhimin qytetar”, u zhvillua sot (28.07.2016) në ambientet e Tirana International Hotel konferenca me po të njëjtën temë me imamë të rretheve: Kavajë, Elbasan, Pogradec dhe Librazhd. Ky projekt mbështetet financiarisht nga Ambasada e…

Read more

Zhvillohet seminari mbi promovimin e vlerave të demokracisë mes të rinjve

Zhvillohet seminari mbi promovimin e vlerave të demokracisë mes të rinjve

Në kuadër të projektit “Promovimi i vlerave demokratike dhe qytetarësisë aktive mes të rinjve”, është zhvilluar më 27 dhjetor 2014, në ambientet e medresesë së Tiranës, seminari mbi promovimin e këtyre vlerave, me të rinjtë e Yrshekut dhe Paskuqanit. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman, Ali Zaimi, dhe Kancelari, Ylli Cikalleshi, referuesit…

Read more