Medreseja e Durrësit, projekt qytetar për jetimët dhe fëmijët me aftësi të kufizuar

Medreseja e Durrësit, projekt qytetar për jetimët dhe fëmijët me aftësi të kufizuar

Medreseja e Durrësit “Mustafa Varoshi” organizoi një program artistik në kuadër të projektit qytetar për jetimët dhe fëmijët me aftësi të kufizuar. Nxënëset e medresesë me anë të projektiti sollën ide të ndryshme dhe sugjerime konkrete për të sensibilizuar shoqërinë. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Ali Zaimi i…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë