Kryetari Spahiu vizitë në Parma të Italisë me qëllim ndërtimin e një xhamie atje

Kryetari Spahiu vizitë në Parma të Italisë me qëllim ndërtimin e një xhamie atje

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, së bashku me Kancelarin dhe Drejtorin e Vakf/Investimeve, zhvilluan një vizitë një ditore në Parma, Itali. Vizita vjen pas kërkesës së besimtarëve shqiptarë që jetojnë prej vitesh në Parma dhe rrethinat e këtij qyteti për ndërtimin e një xhamie atje. Kryetari…

Read more