Myftinia Tiranë shtron iftarin tradicional

Myftinia Tiranë shtron iftarin tradicional

Myftinia Tiranë në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, organizoi më 25 korrik 2014, një iftar ku morën pjesë figura të shquara të jetës fetare, politike, kulturore e shoqërore, si dhe besimtarë të shumtë të kryeqytetit. Në këtë iftar nderuan me pjesëmarrjen e tyre Kryetari i Komunitetit Mysliman të…

Read more