Kukës, forum mbi forcimin e rolit të imamëve

Kukës, forum mbi forcimin e rolit të imamëve

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Institutin për Demokraci dhe Ndërmjetësim zhvilluan në Kukës forumin e diskutimit: “Forcimi i rolit të imamëve përballë sfidave bashkëkohore”, me imamët e myftinisë së Kukësit dhe Dibrës. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Ali Zaimi, i pranishëm në këtë aktivitet u shpreh se…

Read more

KMSH organizon programin e hytbeve

KMSH organizon programin e hytbeve

Për të rritur frymën e bashkëpunimit dhe për të parë më nga afër problemet e xhematit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ka filluar organizimin e fushatës së mbajtjes së vazeve (ligjëratave) dhe hytbeve nëpër xhami të ndryshme të vendit. Pas ciklit të bisedave “Frytet e Besimit”, kjo është një tjetër nismë…

Read more