Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu priti në një vizitë zyrtare Sekretarin e Selisë së Shenjtë për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizatat Ndërkombëtare, Arqipeshkvin Paul Richard Gallagher. Gjatë takimit me kryetarin Spahiu biseda u përqëndrua te harmonia dhe bashkëjetesa fetare në Shqipëri. Sekretari i Selisë së Shenjtë…

Read more