Mesazh sensibilizues

Mesazh sensibilizues

Të dashur qytetarë! Komuniteti Mysliman i Shqipërisë solidarizohet me të gjithë të dëmtuarit dhe të prekurit nga tërmeti në Tiranë, Durrës, Krujë dhe qytetet e tjera. Sot, në orët e para të mëngjesit, të gjithë së bashku përjetuam momente tensioni dhe frike, si pasojë e tërmetit që përfshiu të gjithë…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë