Vizitë në Medresenë “Liria”

Vizitë në Medresenë “Liria”

Kryetari Skender Bruçaj zhvilloi po ashtu një vizitë në medresenë “Liria” në Elbasan, ku u prit nga drejtori dhe mësues të saj. Z. Bruçaj vlerësoi lart rolin e këtij institucioni në edukimin e brezave dhe përgatitjen e tyre për një të ardhme premtuese. I shoqëruar nga drejtori ai pa nga afër…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë