Cikli “Bukuritë e Besimit Islam” në Librazhd

Cikli “Bukuritë e Besimit Islam” në Librazhd

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OVwoI338nSA”] Në kuadër të sezonit tëtretë të programit “Bukuritë e Besimit Islam”, nënkryetari i KMSH-së, z. Ali Zaimi dhe kryevaiziz. Lauren Luli vizituan xhaminë e Librazhdit për të mbajtur ligjëratën dhe hutben e namazit të xhumasë. Nënkryetari i KMSH-së gjatëfjalës së tij u shpreh se sinqeriteti është vepër e…

Read more