KMSH, 7 BOTIME TË REJA

KMSH, 7 BOTIME TË REJA

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë  ka botuar shtatë libra të rinj, katër botime të reja dhe tre ribotime, të cilat do të dalin për herë të parë në treg, të mërkurrën më 9 nëntor në Panairin e Librit “Tirana 2016” “DREJT LEXIMIT TË KUR’ANIT FISNIK” “Drejt leximit të Kur’anit Fisnik” (Elif…

Read more