Delegacioni shqiptar kryen ritualin e Umres

Delegacioni shqiptar kryen ritualin e Umres

Një delegacion nga Shqipëria i kryesuar nga kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj,  me ftesë zyrtare nga Arabia Saudite, mori pjesë në vizitën e Umres në programin “Miqtë e Mbretit”, organizuar nga Ministria e Vakëfit dhe Çështjeve Islame në Arabinë Saudite. Programi “Miqtë e Mbretit” mblodhi 1000…

Read more